keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Tuulalle uimapuku

Kun kesä nyt vihdoinkin alkoi, kävimme ostamassa Tuulalle uimapuvun Satakunnan Urheiluliikkeestä Itäpuistosta. Se oli lemmikinsininen ja siinä on sievä fralla pepun päällä. Isohan se vähän on, mutta kun laittaa olkaimet ristiin, niin se pysyy kyllä hyvin päällä.

Päätimme lähteä Kirjurin "Rivieralle" testaamaan uuden uimapuvun toimivuutta, kun oli niin nätti ilma. Yli mentiin lossilla, ja kuten aina, Taavi Koskinen oli ohjaimissa valkoinen laivurin lakki päässään. Kun lautta oli lähdössä, kilisti Taavi ensin kelloa ja sanoi sitten, että "lautta lähte". Lapsista se oli hassua. Lapsista myös se oli jännittävää, kun lautan lähdettyä rahastaja kiersi mustan ison laukkunsa kanssa keräämässä maksut. 

Lautalla oli kyydissa paljon lapsia, mukilalaisia ja uimakoululaisia, mutta paljon oli muutakin väkeä ja rannassa uimareita. Tuula meni jo rohkeasti veteen ja ui käsipohjaa ja Pentti istui rantavedessä, polskutteli ja kikatti. Paluumatkan sainkin sitten kantaa molemmat nukahtaneet lapset kotiin, huh. Sen jälkeen maistui kahvi.

(http://www.porikesakamera.blogspot.fi)