tiistai 1. elokuuta 2017

Ingrid tapasi tyttärensä Pian

Lehdessä oli juttu siitä ruotsalaisesta filmitähdestä Ingrid Bergmanista. Hän oli siis kuitenkin saanut tavata tyttärensä Pian Lontoossa,  vaikka on kerrottu, ettei hän saisi lainkaan tavata tätä jätettyään miehensä viime vuona sen italiaanon, Rossellinin, takia. 

Ingrid Bergman on kyllä hieno näyttelijätär ja pidinkin ennen hänestä kovasti, mutta sitä minä en voi ymmärtää, että jättää vain hiukan toisella kymmenellä olevan lapsensa toisen miehen takia.  Ja kaiketi uran takia. Ei Ingrid ennen eroakaan mikään kodin hengetär ollut, sillä  suuri osa ajasta kului näyttelijän töissä Hollywoodissa ja missä lie, mutta silti se, ettei näkisi omaa lastaan kokonaiseen vuoteen - kauheaa. 

Viime viikolla Ingrid oli siis tavannut tytärensä Lontoossa. Sieltä Pia lähti takaisin Yhdysvaltoihin, jossa hän asuu isänsä kanssa. Kun Ingridiltä oli kysytty, koska he tapaavat seuraavan kerran, oli Ingrid ilmoittanut, ettei hän aio matkustaa Yhdysvaltoihin tytärtään tapaamaan, vaan jää Italiaan. Seuraava tapaaminen saattaa siis olla vasta vuoden päästä, jos, kuten Ingrid oli sanonut "minua onnistaa".  

(Satakunnan Kansa 1.8.1951)